Adviseur

ICHIBAN Consult is opgericht door Jan Lambrechts. Hij is jurist, fiscaal specialist en MBA en werkt sinds 1985 als fiscaal jurist en specialist sociaal recht. Tot 2011 deed hij dat als vennoot van een “Big Four” bedrijf tot hij besloot zijn eigen weg te gaan en werknemers, kaderleden en ondernemingen op een persoonlijke manier van dienst te zijn.

 

Fiscaal en juridisch advies hoeft niet saai en theoretisch te zijn, vindt hij, en dient concrete oplossingen aan te reiken. Moderne communicatiemiddelen draagt hij hoog in het vaandel. ICHIBAN Consult biedt aan klanten een eigentijds en weldoordacht alternatief. ICHIBAN Consult staat open voor samenwerking en heeft dan ook banden met een ruim netwerk aan onafhankelijke, competente specialisten in diverse vakgebieden.

 

Klanten omschrijven Jan Lambrechts als een innovatieve professional, die ‘out of the box’ denkt en snel schakelt, als een betrouwbare partner en iemand die altijd net dat beetje extra geeft. Jan denkt in eenvoudig tot stand te brengen oplossingen en hij maakt zaken niet ingewikkelder dan ze zijn. Hij kan moeilijke aangelegenheden eenvoudig uiteenzetten en regelt zaken goed, efficiënt én op een prettige manier.

 

Passies en interesses

Jan heeft een passie voor internationaal ondernemen en voor de nieuwe wereldeconomieën. Vandaar ook zijn talrijke reizen en ook zakelijke ervaring in de Westerse zakenwereld, maar ook met landen zoals China, Japan en India. Dit uit zich ook in zijn interesse voor talen (Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans en Japans), kunst en diverse culturen.

 

In zijn vrije tijd kon je hem vroeger tegenkomen als zweefvlieger of windsurfer. Nu is het al wat rustiger op het golfterrein, in de keuken, achter de fotocamera of de Japanse drums. In de boekenkast vind je naast strips ook spannende boeken, historische werken en technische publicaties.

 

Jan heeft een passie voor luchtvaart, technologie en voor klassieke en moderne mobiliteit en alternatieve vormen van vervoer. Op de baan kom je hem niet enkel tegen in zijn Smart, maar ook op een van zijn trouwe Honda’s.

 

LEES JAN ZIJN BLOG

CONTACT
Jan Lambrechts
Director - Special Human Capital
ICHIBAN Consult BVBA

+32 (0)9 311 55 50

+32 (0)476 49 09 01
jan@ichibanconsult.be

Klaverdries 9B
9031 Drongen
Belgium
disclaimer | privacy policy | ©2012 Ichiban Consult bvba